Lataa alkuperäinen kuva ▼

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

Innostutko verkkokaupan kautta tapahtuvan myynnin kehittämisestä? Haluatko työskennellä kirjallisuuden parissa? Löytyykö sinulta kykyä suunnitella ja organisoida erilaisia myyntitapahtumia? Etsimme nyt Into Kustannukselle myynti- ja markkinointikoordinaattoria tukemaan kustantamon myynti- sekä markkinointitiimiä. Työsuhde on vakituinen. Lue tehtävästä lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Miksi töihin Into Kustannukselle?

Into Kustannus on suomalainen kustantamo, jossa kirjallisuus ja lukemisen edistäminen ovat intohimoja. Yritys on toteuttanut vuodesta 2007 lähtien visiotaan vastuullisesta ja rohkeasta julkaisutoiminnasta. Into Kustannuksen taustalla on ajatus kestävästä tulevaisuudesta ja toiminnan keskiössä ovatkin suvaitsevaisuus, moniäänisyys sekä luonnon arvostaminen. Into Kustannuksen kirjailijoihin kuuluu monia Finlandia-ehdokkaita, sekä menestyneitä kauno- ja tietokirjailijoita.

Työyhteisönä Into Kustannus on lämminhenkinen ja tiivis. Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä.

Myynti- ja markkinointikoordinaattorin työtehtävät:

Tärkein tehtäväsi on Innon verkkokaupan myynnin kasvattaminen ja kehittäminen. Työtehtäviisi kuuluu keskeisesti verkkokaupan kautta tapahtuvien myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinointitiimin ja webmasterin kanssa. Pääset myös tekemään yhteistyötä kirjailijoiden kanssa ja kehittämään myyntikanaviamme asiakaslähtöisestä ja dataorientoituneesta näkökulmasta.

Keskeisimmät työtehtäväsi ovat:

  • Verkkokaupan ylläpito, kehitys ja myynnin kasvattaminen
  • Verkkokaupan kampanjoiden suunnittelu ja toteutus
  • Uutiskirjeiden laatiminen
  • Hakukoneoptimointi ja mediaosumien päivittäminen
  • Pienmyynti, uusien myyntikanavien ideointi ja aktiivinen kontaktointi
  • Myyntitapahtumien suunnittelu, organisointi ja toteutus, esim. kirjamessut ja julkaisutilaisuudet
  • Verkkokaupan asiakaspalvelu
  • Arvostelukappaleiden lähettäminen medialle ja kirjallisuuspalkintoraatien kontaktointi, sekä ehdokaskirjojen lähettäminen ja kilpailujen seuranta
  • Myynnin ja markkinoinnin avustaminen

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikoihin, mutta työn luonteen takia tehtäviin kuuluu ajoittaisia ilta- tai viikonlopputapahtumia. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Kuka sinä olet?

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista myynnin sekä markkinoinnin työtehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Kiinnostus kirjoihin ja kustannusmaailmaan on edellytys tehtävässä menestymiselle ja kustannustoiminnan ymmärrys iso plussa. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on ymmärrystä datan käytöstä myynnin ja markkinoinnin tukemisessa ja kehittämisessä. Olet rohkea kokeilemaan uusia asioita, luonteeltasi sosiaalinen ja yhteistyökykyinen. Suunnittelemme ja toteutamme paljon yhdessä, mutta toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Jos tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.

Lähetä CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen toni.herold@intokustannus.fi viimeistään 31.3.2023. Paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myyntipäälliköltämme Toni Heroldilta (+358 (0)40 054 5551 / toni.herold@intokustannus.fi)

Jaa tämä: